Σαν να ήταν χτες…10 χρόνια iteam

Από αύριο μπαίνουμε στο δέκατο χρόνο λειτουργίας της εταιρίας μας. Μου φαίνεται απίστευτο πως πέρασαν αυτά τα χρόνια τόσο γρήγορα.

Σαν να ήταν χτες, που μετά από πολύ ψάξιμο βρήκαμε το πρώτο μας γραφείο (ένα αξέχαστο ημιυπόγειο στο Χολαργό) μαζί με τον πολύτιμο συνοδοιπόρο και κυρίως αδελφικό μου φίλο Γιάννη.

Σαν να ήταν χτες που με ενθουσιασμό αποφασίσαμε πιά πινελιά ενός φίλου μας ζωγράφου, ήταν η κατάλληλη για το i του πρώτου μας logo

 Untitled-3

Σαν να ήταν χτες που γράψαμε το πρώτο όνομα στη κατάσταση προσωπικού, ενώ σήμερα οι γεμάτες γραμμές της κατάστασης ξεπερνάνε τις πενήντα.

Σαν να ήταν χτες που ακούσαμε τον ήχο του dot matrix εκτυπωτή να κόβει το πρώτο μας τιμολόγιο. Σαμπάνιες…

Ήθελα λοιπόν σήμερα με το τέλος της χρονιάς και την έναρξη της νέας δέκατης χρήσης να ευχαριστήσω θερμά (και βεβαίως μιλάω και εκ μέρους του Γιάννη), κυρίως όλους τους συναδέλφους μας, από την γραμματεία μέχρι τους managers μας. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Η αφοσίωσή τους και ο επαγγελματισμός τους όλα αυτά τα χρόνια έχουν φέρει πολλές επιτυχίες και πάνω από 250 ευχαριστημένους πελάτες

Θεωρώ υποχρέωση μας να στείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν τη δυνατότητα να βοηθήσουμε (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό) στη παραγωγικότερη λειτουργία των εταιριών τους. Είχαμε και έχουμε τη τιμή να δουλεύουμε με τις μεγαλύτερες εταιρίες στη Ελλάδα και να συνεργαζόμαστε με σημαντικά στελέχη της αγοράς. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση έρχεται όταν αυτά τα στελέχη, όχι λίγες φορές, έχουν εκφραστεί τουλάχιστον θετικά για τη συνεργασία μας.

Να ευχηθώ η νέα χρονιά να φέρει μόνο καλά νέα, να έχουμε όλοι την υγεία μας και να γελάμε πολύ, μα πάρα πολύ. Αν και με όλα αυτά που ακούμε δεν είναι και το πιό εύκολο πράγμα, χρησιμοποιώντας τα λόγια κάποιου γνωστού…yes we can!

Άντε και στα είκοσί μας παιδιά!

Καλη Χρονιά σε όλους.