Τι μάθαμε μέχρι τώρα από το corporate blogging

Η αφορμή δόθηκε από ένα σχόλιο που μας άφησαν τα παιδιά από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας. Στα πλαίσια μιας εργασίας που ετοίμαζαν σχετικά με τη χρήση των Social Media σαν εταιρικό εργαλείο επικοινωνίας, έπεσαν – αν και καθυστερημένα – πάνω στο πρώτο ελληνικό corporate blog σε ένα από τα πρώτα ελληνικά corporate blogs, αυτό της iteam.

Επειδή ζωντανή συνέντευξη μαζί τους δεν προλαβαίναμε να στήσουμε, μας ζήτησαν να γυρίσουμε ένα μικρό video όπου θα συζητάμε στα πράγματα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, πως μας έχουν φανεί και ότι άλλο μας προκύψει. Δεν θέλαμε και πολύ, στήσαμε την καινούργια μας HD κάμερα σε ένα τρίποδο, πήρε και ο Νίκος άλλη μία και γύρναγε γύρω μας (αλλά το δικό του μας βγήκε λίγο πιο κουνιστό από όσο περιμέναμε, άσε που δεν κατάφερα να το διαβάσω στο Mac, οπότε δουλέψαμε μόνο με τη μία) και μαζί με τον Άγγελο προσπαθήσαμε να πούμε δυο λόγια για την εμπειρία που έχουμε μέχρι τώρα από το corporate blogging.

Η συνέχεια επί της οθόνης σε δύο εκδόσεις, μια μικρής διάρκειας για την παρουσίαση των παιδιών στο ΤΕΙ και μια πιο μακράς διαρκείας με περισσότερα λόγια αλλά και αντίστοιχα περισσότερα ε-ε-ε-ε 🙂

Μπορείτε να δείτε το πλήρες video μεγαλύτερης διάρκειας από εδώ.

Για μια άλλη φορά να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον Ερμή Καραουλάνη για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μας δώσανε.