Η επαγγελματική σχέση δεν είναι απαραίτητα απρόσωπη

Εδώ στην iteam έχουμε καθιερώσει να πηγαίνουμε όλοι μαζί μια φορά το χρόνο (με εξαίρεση τη περσινή χρονιά που εξ αιτίας της μετακόμισης μας στα νέα μας γραφεία όλα πήγαν πίσω) μία εκδρομή που τη συνδυάζουμε με τη κοπή της πίτας μας.  Έτσι και φέτος καταφέραμε και ξεφύγαμε για τρεις μέρες και επισκεφτήκαμε το Καρπενήσι και τις όμορφες Κορυσχάδες.

Σκεφτόμουν όλες αυτές τις μέρες, από τότε που επιστρέψαμε δηλαδή τη Κυριακή το απόγευμα, αν είχε νόημα να γράψω ένα post για την εκδήλωση. Σήμερα αποφάσισα έτσι απλά να γράψω δύο λόγια για τους ανθρώπους μας.

Πραγματικά το κλίμα που επικράτησε δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Απλά όλοι ήταν υπέροχοι. Κυριολεκτικά ξεσαλώσαμε. Ήμασταν πραγματικά σαν μια σχολική παρέα 50 φίλων.

Τελικά η επαγγελματική σχέση ανθρώπων δεν είναι απαραίτητα απρόσωπη. Έχουμε καταφέρει στην iteam η επαφή μεταξύ μας να μην είναι μόνο νούμερα, πωλήσεις, κώδικες και meetings. Είναι κάτι πολύ παραπάνω. Βέβαια αυτό οφείλεται στο χαρακτήρα των ανθρώπων μας και στη κουλτούρα της εταιρίας γενικότερα.

Συζητήσαμε για την εταιρία και τις δραστηριότητές μας, παίξαμε ποδόσφαιρο στο χιόνι, κάναμε ski, τραγουδήσαμε, μεταμφιεστήκαμε, χορέψαμε …έ ήπιαμε και λίγο παραπάνω (αυτός ο άτιμος ο Jack Δανιηλίδης ήταν συνέχεια μαζί μας σαν φύλακας άγγελος J).

 

 

IMG_2174 DSC00143

IMG_2232 IMG_2443

 
Το να έχεις τη δυνατότητα να οργανώνεις κάτι τόσο απλό και να παίρνεις-δίνεις τέτοια χαρά και ικανοποίηση είναι καταπληκτικό. Γελάσαμε πολύ μα πάρα πολύ.
Ήδη οι συνεργάτες και φίλοι μας, τα iteamακια, άρχισαν να ανεβάζουν υλικό στο facebook. Γίνετε και εσείς φίλοι μας..

Και του χρόνου να είμαστε καλά!!!

4 Replies to “Η επαγγελματική σχέση δεν είναι απαραίτητα απρόσωπη”

 1. Ακούγεται αλλά και φαίνεται από τις φωτογραφίες πολύ συναρπαστικό.

  Μπράβο, συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου …

 2. Thanks, Tito

  Τουλάχιστον εσύ μπορείς να επιβεβαιώσεις τις ποδοσφαιρικές μας ικανότητες … 🙂

 3. Και τα δικά μου συγχαρητήρια για μια τέτοια πρωτοβουλία και εκτίμηση στους συνεργάτες.

  Αν μάλιστα κάποιος έχει βρεθεί σε χώρο που και μία καλημέρα είναι κάποιες φορές σπάνια μπορεί να καταλάβει την μεγάλη αξία της 😉

 4. Γυρνώντας από το εταιρικό μας τριήμερο και περιγράφοντας σε φίλους μου το πόσο γελάσαμε, χορέψαμε και διασκεδάσαμε, φαινόμουν λίγο γραφικός με όλα αυτά που περιέγραφα και με κοίταγαν αρκετά δύσπιστοι στο να πιστέψουν ότι μπορεί να διαδραματίστηκαν όλα τα παραπάνω σε μια εταιρική εκδήλωση.
  Ήμουν τυχερός όμως, γιατί δείχνοντας τους το συγκεκριμένο post κατάλαβαν (& από τις φωτογραφίες) ότι αυτά που ανέφερα ήταν η πραγματικότητα.

  Είναι μεγάλη υπόθεση να γυρνάς ευτυχισμένος και χαμογελαστός στην οικογένεια σου μετά από εκδήλωση εταιρίας, όπως εξίσου σημαντικό είναι η καλή διάθεση της εκδρομής να συνεχίζεται και στο χώρο εργασίας.

  Μιας και είμαι ένας από τα iteamακια, νοιώθω αρκετά τυχερός που συνεργάζομαι με υπέροχους και έξω καρδιά  συνεργάτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.