Οδηγός για τα Social Networks για τους IT managers

Καλή Χρονιά σε όλους και όλες από την iteam!

Στο πρώτο μας post για το 2010 θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για ένα πολύ ωραίο και χρήσιμο οδηγό που διαβάσαμε λίγο πριν μπει ο καινούργιος χρόνος, το IT Manager’s Guide to Social Networking, του Internetnews.com (ένα απλό register στο site χωρίς πληρωμή και το διαβάζετε).

Πιστεύουμε ότι όσο περνάει ο χρόνος και με την έλευση του 2010 όλο και περισσότερες εταιρείες στον ελλαδικό χώρο θα αρχίσουν την ενασχόλησή τους με τα social media.  Ο οδηγός αυτός δίνει στους IT managers χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες για θέματα που τους απασχολούν και θέτουν εμπόδια στην social media στρατηγική της εταιρείας τους.

Πιο συγκεκριμένα ο οδηγός θέτει θέματα social media πολιτικής, θέματα ασφαλείας που μπορεί να προκύψουν και πώς να αντιμετωπιστούν στα μεγαλύτερα social networks, και παρουσιάζει τέσσερα χρήσιμα εργαλεία για μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική πλοήγηση στα social networks.  Αρκετά χρήσιμος οδηγός γι αυτούς που ακόμα κοιτούν τα social media με δυσπιστία.

Εμείς σαν iteam, μέσω του business unit μας, paperplane, εμπλεκόμαστε στα social media και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τα δείτε με άλλη οπτική διάθεση.  Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο info@paperplane.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.