για το blog μας

Το τελευταίο διάστημα αλλάξαμε πολλά. Αλλάξαμε κτίριο, αλλάξαμε logo, αυξήθηκε ο αριθμός των στελεχών μας, αυξήσαμε τις δραστηριότητες μας. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην αλλάξουμε και το site μας (www.iteam.gr) . Προσπαθήσαμε να το σχεδιάσουμε όσο το δυνατόν πιο φρέσκο και άμεσο, με συνοπτικά κείμενα για κάθε αντικείμενο. Δε ξέρω σε τελική ανάλυση κατά πόσο τα μεγάλα κείμενα τα διαβάζει ο επαγγελματίας μέσα στα πιεσμένα χρονικά περιθώρια που έχει.

Δημιουργήσαμε και το νέο μας blog. Νομίζω ότι είναι από τα πρώτα corporate blogs που εμφανίζονται στην Ελλάδα. Σκοπός του blog, είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στο «κοινό» μας, να πληροφορηθεί, νέα, συμβουλές αλλά και ιδέες πάνω σε τεχνολογικά ζητήματα. Δεν έχουμε σκοπό απλά να διαφημίσουμε τα προϊόντα μας μέσα από αυτή τη διαδικασία. Σκοπός μας είναι να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και τις γνώσεις μας και βεβαίως να ξεκινήσουν εποικοδομητικές συζητήσεις γύρω από τη τεχνολογία. Είμαστε σίγουροι ότι η κάθε συζήτηση βοηθάει κι εσάς και εμάς. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

Ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέροντα τα posts που θα δημοσιεύουμε και ευχόμαστε να μας ακολουθείτε σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Καλό διάβασμα λοιπόν…

Άγγελος Αστρεινίδης

Διευθύνων Σύμβουλος iteam α.ε.